Besök i Tyskland

 Vi har ju sålt 2 valpar till Tyskland under åren och har nu varit och hälsat på dem.
Vilket härligt välkomnande vi fick av Emilio på flygplatsen. :-)
Sandra har även en till perro vid namn Felipe och här har vi både Emilio och Felipe:
Vi åkte till en mysig tysk stad som heter Hardegsen där mulåsnan har en speciell roll. Vovvarna tyckte det var konstiga filurer som stod lite här och var. Här nosar Calma (Kayla) på en:
 
Och Emilio tyckte nog att den här var lite lik honom i färgerna :-)
Gamla fina hus: (med mulåsna på :-))
 
Här har vi våra två "tyska valpar": Calma (Kayla från k-kullen) och Emilio/Emil/Milchen från e-kullen. Det var så otroligt kul att se de båda + mattar igen. Emilio är lite lik mamma Dita och lite lik pappa Rotti men Calma - hon är BARA lik mamma Zoya!! Det kändes som att man hade en ung Zoya framför sig. ALLT var likt; blicken, rörelsemönster mm mm. Ok, svansen var rakare...det var enda skillnaden.

Det var inte bara för att hälsa på våra "valpar" vi var där utan vi skulle också besöka en tysk uppfödare och titta på deras valpar. Vi ska nämligen importera en hanvalp från kennel Siempre Alegre till Sverige.
Lite suddiga bilder från valphagen tyvärr, men det såg så kul ut när Willow satte sig ner och gav di på den fina nyckelpigan :-)
 
5 väldigt fina och välskötta valpar! Det känns väldigt tryggt att köpa valp i Tyskland med alla kontroller och tester de har av alla de slag.
 Mamma Willow med matte Tina. Willow är en trevlig, liten och söt tik.
Här är hon till vänster och valparnas farbror till höger:
Neo heter farbrodern och visade sig vara en mycket trevlig, arbetsvillig och kraftig herre! Jag blev väldigt förtjust i honom!
Här är en bild på Willow (mamman till kullen) när hon var dräktig:
Här är vi hela gänget på promenad. Willow tyckte det var helt ok att helt kompani människor och främmande hundar kom på besök till hennes valpar!
 
Det här är Baño, den ene hanvalpen:
Och det här är Besito, den andre hanvalpen. En av dessa finingar kommer att flytta till Sverige i september men det är inte riktigt klart vem det blir.
Calma gillade valparna :-) och vi var väldigt imponerade över hur cool mamma Willow var som lät andra hundar vara så nära hennes valpar.
Docksöte lille Besito:
Calma med båda hanvalparna:
Besito igen:
Och Baño:
 
Fina Calma:
Emils matte Sandra som håller om Willow(mamma till kullen) och Calma i knät på matte Bina:
Elina blev kär i den här lilla tjejen:
Killarna blir nedbrottade av den tuffa bruna tjejen :-)
 
Två av de supersöta tikvalparna:
 Tyvärr var pappa Figo på semester med sin familj så vi fick inte möjlighet att träffa honom. Men han ska vara en mycket lättsam och social och kraftigt byggd herre, precis som sin bror Neo. Här är några bilder på honom i alla fall:
 
 
Oj, det blev ett långt inlägg :-)
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad kul att läsa ditt inlägg Ulrika och vad spännande med en hane från Tyskland. Valparna ser jättefina ut. Mamsen och Pappsen och Farbror Neo också. Lycka till!

2014-08-27 @ 20:47:30
URL: http://www.perrotrizza.com
Postat av: sangrid

Vilket trevligt bildreportage Känns nästan som jag varit med på resan :)

2014-08-29 @ 00:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0