Calma a-höfter!

Så länge vi har väntat på Calmas (Calmigos Kayla) höftröntgenresultat. Och äntligen fick vi veta att hon har A2!! Jippi! Det är så skönt när man sålt en valp till annan uppfödare att valpen får fria höfter! Calma bor ju i Tyskland och kennel Buena Onda.
 

M-kullen 5 veckor

Elina har tagit jättefina bilder på våra två M-valpar Mitzie(svart) och Morriz(vit). Valparna är verkligen jättefina och mysiga!
 
 

G-kullen 3 år

Idag fyller Zoyas första kull 3 år. Det är nog den kull som är minst aktiva i utställnings- och tävlingssammanhang och träffar med undantag för Gacho (Franco) på Åland och Galante (Dante) i Strängnäs. Övriga är nog mest sällskapshundar men väldigt omtyckta och coola sådana. Det var länge sedan vi pratade med flera av dem så det blir nog mitt uppdrag den här helgen att ringa och höra hur allt står till med alla. Kanske kan vi få uppdaterade bilder också om vi har tur ;-)
 
På Franco har vi fått tre färska bilder:
Den sista bildern är från utställningen när han tog sitt första cert!
 
 

M-kullen 4 veckor

Elinas lilla panterflicka Mitzie:
Underbara bilder som Elina tog idag!!
 
Sen är det lille Morriz som egentligen skulle flytta till Tyskland men nu blir det inte så tyvärr. Så han går åter att tinga:
 
 

Specialsök

Specialsök är ett spännande område som man kan syssla med om man har hund. Hundar utbildas till att söka cancer på människor, hitta gasläckor mm mm. Biggan och Joya har provat på detta och skickade en bild på ett moment.
Vi har också en "valp" från H-kullen (Harissa/Ninka) som gått en utbildning och blivit certifierad specialsökshund. Hon kommer kanske gå vidare i ett samarbete för att träna upp sig som cancersökshund.
 
 
 
 

Hösthälsningar från L-kullen

Här kommer en liten hälsning från fina Lorenzo som har blivit klippt för andra gången. En liten och trevlig hane som är ca 7 månader på bilderna.
Och här har vi syrran Leya:
Och brorsan Leo:

Tack för härliga bilder!

M-kullen 3 veckor

Här kommer dagsfärska bilder på Morriz och Mitzie 3 veckor gamla.
 

Sundsvall

Idag blev Calmigos Joya BIR med cert i Sundsvall. Calmigos Enya blev 2:a bästa tik med CACIB. Stort GRATTIS! Så kul!
Enya till vänster och Joya till höger.
 

2,5 vecka gamla

 
Vilka sötnosar! Så härligt att komma hem till två små knubbiga valpar!
 
 
 
 
 

Skön stil!

Lilla Mitzie 2 veckor är redan en mycket kontaktsökande och kelig liten valp! (Även brorsan Morriz är väldigt gosig).
 

Svipp

Vår lille foderhane Svipp som nyligen flyttat hit från Tyskland verkar ha det jättebra i sin familj! Här är lite bilder från hans familj:
 
 

M-kullen 2 veckor

Idag blir Mitzie och Morriz 2 veckor och de väger ca 1,5 kg var! Ögonen har nu öppnats och de verkar må väldigt bra och har en väldigt omtänksam och duktig mamma :-) Mitzie är ju Elinas valp och det troliga är att Morriz hamnar i Tyskland men det är inte riktigt klart ännu. Det är mycket som ska stämma redan som 8-veckorsvalp när tanken är att han ska bli avelshund.
 
 och så två suddiga mobilbilder som visar att de sitter mer och de går också omkring nu och börjar bli nyfikna på omgivningen och oss :-)
 

Chica

Elina passade Chica förra helgen. Så här söt är hon, 7,5 år gammal och nyklippt :-)
Chica är från vår första kull; c-kullen och är mamma till vår h-kull.
 
 

Tre A-höfter!

Så glada är vi för tre nya a-höfter i våra kullar. Jazza och Pons (José)från J-kullen och Charlie(Karlino) från K-kullen. Det blev lite plåster på såren från C/D höfter tidigare.
Charlie:
Pons:
jazza:
 

RSS 2.0