Fina F-killarna

Vår F-kull med endast två hanvalpar blev 8 veckor igår! Fernando och Finito som de heter är så underbara! Stabbiga och fina, fint tecknade och jättemysiga i temperamentet.

Fernando flyttade till sin nya familj i Storfors igår och Finito hämtas om en och en halv vecka. Han ska bo i Stockholm.


Här är brunvita Fernando


Och här är svartvita Finito


Fernando undrar om han ska bada i poolen


Finito ligger nästan alltid med alla fyra ben sträckta rakt ut precis som sin mormor Moya


Fernando


Finito

Fernando


Dolly A-höfter!

Så skönt, Calmigos Dorisa (Dolly) har A-A på sina höfter :-)


Hoppfullt för Bosse

Idag ringde jag och pratade med avläsaren på skk som bedömt Bosses (C. Domingo) höfter till D-D. Det kändes faktiskt hoppfullt efter vårt samtal för för det första så var Bosses D-höfter närmare C än åt andra hållet och det var ju bra. Och för det andra så sa avläsaren att han tyckte att röntgen hade skett lite tidigt och att det fanns chans att röntga om med bättre restultat. Kanske till och med B!! Kanske värt att tänka på för oss alla att inte ha för bråttom att röntga. Men man är ju så ivrig att få veta!

Hur som helst så är vi i alla fall lättade att Bosses höfter inte är så dåliga som Miras! Hon, som vid 4 år, är som en gammal hund ibland.


Bild på Ebba

Vi har fått bilder på glada, söta Ebba från kennel Minnepy's.


Den här bilden var min favorit :-)


Dina hälsar på

En av våra fodertikar från D-kullen, Dina, har hälsat på. Hon fick bada i vår pool.


Det var nog skönt för hon  är väldigt långhårig. Men pälsen får hänga med en vecka till för hon ska ställas i Köping i helgen.


Enya och Dita hälsar på

Vår fodertik Enya från E-kullen och hennes mamma Dita med matte Biggan kom förbi...Här försöker dotter och mor fånga en boll i poolen.


Till slut trillade Enya i men hon blev inte rädd. Det är för övrigt inte mycket som skrämmer den lilla damen!Jättefin och trevlig tjej! Ska bli kul att följa henne!


Bild på Musse

Vi har fått flera bilder på Musse (C.Enrico). Han är ett badmonster som även övriga valpar i E-kullen verkar vara.


Bilder från D-valparnas familjer

Vi har fått fina bilder från flera av D-kullens familjer.

Här är Dios när han tränar agility


Dolly (Dorisa) på landet där hon ÄLSKAR att simma och simma och simma enligt rapporter.


Zigge (Diablo) tycker också om att simma och bada!

Vi har tyvärr fått veta att Bosse från D-kullen (Domingo) fick D på avläsningen på höftröntgen :-( Den första röntgade i kullen, Danilo, fick ju A så på något sätt hade man väntat sig att även resten skulle vara bra. Men det är ju aldrig någon garanti tyvärr. Jättetråkigt är det och nu håller vi verkligen tummarna att övriga i kullen är fria och att Bosse inte får några problem med sina höfter. Dolly röntgades i fredags och så är det tre kvar.


Semester!

Nu har vi haft semester från allt. Hus, hundar och datorer. Det var jätteskönt. Tur man har en mamma som kunde bo i huset och passa allt när vi åkte till Grekland.

Äntligen kommer vi åt hemsidan också och kan uppdatera den men nu är det mycket man kommit efter med så det kommer väl ta ett tag.

Fler nyheter kommer här i bloggen inom kort.


Grattis Dita

Idag, den 2 juli, fyller Dita 3 år. Tyvärr kan vi inte ladda in bilder från min mobil men jag har fått så många söta bilder på Dita och hennes dotter Enya (som är vår nya fodertik) när de äter tillsammans och sover tillsammans och badar tillsammans. De båda trivs verkligen med varandra!
        
  Dotter Enya..    och mamma Dita som blir 3 år idag!


RSS 2.0