Chantovalp BIM

Chantos valp Jazza blev BIM idag i Köping. GRATTIS!

Pepzie BIR-valp

Calmigos Gabelle (Zoya*Alfons) blev Bir-valp med HP och fin kritik idag i Köping!

LaSirenitas kennelträff

I lördags var vi på träff. Elina och jag åkte med Hagar som är matte till Nicke upp till Smedjebacken. Moya fick följa med också för hon är ju faktiskt farmor till en av Sirenitakullarna :-)
Det var mycket trevligt och vi hade väldig tur med vädret! Här är Hagar med Nicke och jag med Moya:
Här är alla samlade:
Här nedan ser vi Chantos kull med tiken Nessie i mitten och valparna Sam, Nova, Nelson och Nerissa. och under detta ser vi närbilder på valparna i kullen. Av någon anledning krånglar det så det inte går att skriva mellan vissa bilder...Det är i ordning; Nova, Nelson, och så två bilder på Nerissa.
 
De tre bilderna ovan föreställer Calmigos Encima (som bor tillsammans med Nerissa) och så är det Amazing-Viola från Kickans uppfödning. (Moya är alltså mormor till den hunden.) och så underst är det Calmigos Gabelle som kallas Pepzie och delägs av kennel LaSirentas
 

Dåligt med bloggande

Tänk, man har ju inte tid att blogga när man har semester :-) Inte har jag hunnit göra klart alla valparnas sidor på hemsidan heller. Men det kommer, det kommer. Men inte i morgon, för då ska vi åka på La Sirenitas kennelträff i Smedjebacken! Så himla kul det ska bli. Vi har ju Nicke från deras kennel.

Några tidigare badbilder får förgylla detta inlägg. Först är det Moya som ju älskar att flyta omkring på diverse flytsaker och sen är det Dita och dotter Enya som båda vill ha bollen och Enya trillar i :-)

En till blogg

Nu har även Harissa (Ninka) i H-kullen en egen blogg:
http://perroninka.blogg.se/

Även vår hemsida är uppdaterad och nu är alla tikvalpars sidor klara i H-kullen.

Sommar och lite nyheter

Äntligen sommarvärme! Per och jag har tagit premiärturen i införskaffade kajaker. Vi paddlade i Sundbyholm. Helt underbart! Och superbra träning!

Moya och Mira verkar så glada för att valparna är borta. Vi har tränat rallylydnad och uppletande och simmat i poolen mm mm. Jag, däremot saknar valparna otroligt mycket denna gång. Skulle ha behållt lilla HildaVanilla (hon heter Vanilla och kallas mest Nilla hon sin nya matte och husse) och inte blir det bättre av att titta på hennes underbara blogg. Då svider det i magen av längtan till den lilla valpen jag blev så kär i. Se själva:
http://vanillahildana.blogg.se
 
Jag har upptaterat hemsidan. Vanillas sida är klar och övriga valpars sidor kommer inom kort. Trassla har fått en egen sida också.

Vi ska ha kennelträff den 18-19 augusti(träff lördagen och utställning för de som vill på söndagen). Vi återkommer med mer info, men boka datumet i kalendern.
 

Så TOMT!!

Alla valpar har nu flyttat i helgen. Tidigare kullar har vi alltid haft någon valp kvar några dagar extra pga att hämtning inte passar just det datum valpen fyller 8 veckor men den här gången flyttade alla samma helg. Hjälp, så tomt det blev på en gång!! Chica har också flyttat hem till sin familj. Det blev skillnad här hemma ska jag säga! Lugnt! Men jag saknar alla redan. Det är tur man kan ha mail- och telefonkontakt med valpköparna :-) Vi har fått rapporter om att alla har tagit flytten mycket bra! Skönt!
Vi kommer att uppdatera hemsidan inom kort så varje valp får sin egen sida med bilder och info.
Här är ett smakprov på vår fodertik Calmigos Hilda, som nu kallas Nilla, när hon badar:
 
 
Nillas matte och husse tycker att hon är en modig tjej :-) Vi kan bara hålla med!

RSS 2.0