Ny ras

Vi har äntligen blivit ägare till vår första Bichon Havanais. Under flera år har vi letat efter en lämplig ras som skulle kunna komplettera vår uppfödning av perros. Eftersom tidpunkten för leverans inte var optimal med flytt, renovering och jobb så fick lilla Myrra bo hos fodervärd Berit i Stockholm. Myrra heter Honungsmåne Wild Honey i stamtavlan och är en trygg tjej som är så söt, så söt!
 
Här är hon på väg hem från uppfödaren med sina nya livskamrater beardisen Mumma och flatten Mossa
 
fint uppställd av uppfödare Johanna.
Här är en fin bildserie som Johanna tagit, när Myrra får träffa sin pappa Olle:
 
sötnos!
 

Hundvakt

Elina har passat flera av våra valpar och foderhundar den här sommaren. Här kommer lite bilder från henne på godingarna:
Här är Svipp:
Och Svipp med Mitzie:
 
Sen var det Mercy och Zita som fick bo hos Elina, Martin och Mitzie:
 
Och här är Mitzie med Ninka:
 
Sen några bilder på Mitzie som gillar att hjälpa husse med sopsorteringen :-)
 

Mitzie

Elinas och Martin med Mitzie har varit hos oss mycket i sommar. Vi har ju flyttat långt ut på landet till en liten gård och vi har varit i behov av hjälp. M-kullen är ca 10 månader nu och lilla Mitzie är en supermysig tjej fortfarande. Hoppas hon fortsätter utvecklas lika fint genom spökåldrar, trotsåldrar och allt vad det kan vara.
Här poserar hon tillsammans med gammelfarmor Moya.
Och här har Mitzie blivit klippt. Vi sparade lite på öronen några dagar för att hon vid förra klippningen fick så kallat blodöra.
Nu är även öronen klippta:
 
 

Leo reserv-CERT

Calmigos Leonardo var på utställning i Eskilstuna den 16;e augusti och blev andre bäste hane med reserv-CERT. Så himla kul! Stort grattis!
 
 

Gunnar pappa!

Gunnar (Calmigos Julio) har blivit pappa till en kull på 5 tikar och 1 hane hos Anette Larvald med tiken Milou i Stockholm. Valphänvisning kommer snart på perroklubbens hemsida.
Grattis till en fin kull!

 
 

Ny hane

Vi har utökat kenneln med en hanvalp; Aberlours With or Without You som ska kallas Amigo hos fodervärd Eva med familj. Där bor även perron Nacho.
 
 

Calma champion!

Nu har Calmigos Kayla (Calma) blivit tyskt utställningschampion! Stort GRATTIS till henne och matte Sabina! Det är så roligt när det går bra för en exporterad valp som är såld för att förhoppningsvis kunna användas till utställning och avel. Allt har gått som på räls för Calma med utställningskarriär, hälsotester och mentaltester! Stolt och glad uppfödare är jag idag!!
 
 

RSS 2.0