Mercy 2 år!

Idag fyller vår lilla svartvita ensamtjej 2 år. Här nedan är ganska nytagna bilder på henne. Vi skickar en tanke till hennes tre syskon som inte fick vara med oss.
Med mamma Zita (Carmenzita från vår c-kull):
 
Mercy till höger
Och så här vacker var hon som nyfödd valp:
 

Franco agilitycert!

Nu har Franco tävlat igen i agility och det gick så bra så han har nu 3 pinnar och har blivit uppflyttad till klass 2. GRATTIS!!
Fina, duktiga killen! Calmgos Gacho

Zigges valpar

Nu har Zigges(Calmigos Diablo) och Akiras valpar kommit! Det blev 4 tikar och 3 hanar. De är bruna och svarta med vita tecken. 5 st stubbsvansar och 2 med lång svans.
Om du är intresserad av valp som är leveransklar om 8 veckor så finns valpar att tinga hos Monica. Gå in på denna länk för mer info: http://spanskvattenhund.se/
 
 

Sancho 4 år

Idag fyller vår fine foderhane Sancho 4 år. Grattis till honom och hans syskon.
 
 
Höftledsresultat börjar komma in från hans valpkullar och hittills är alla 6 röntgade fria! Hurra! Vi är supernöjda så här långt med Sanchos kull hos oss (L-kullen) och vi deläger även Sanchos dotter från kennel Solhem med Susanne och det är vi också superglada för! Här har vi henne, söta Buz:
 
Och här är lite fler av hans valpar:
Solhems Pax:
Calmigos Lorenzo, Leya och Leonardo
och Calmigos Lilia (Zilla)
 
 och här är Ode från Tussbergets kennel:
 

Zigge ska bli pappa igen

Hagar har lånat ut Zigge (Calmigos Diablo) till Monica och hennes fina Akira. Idag röntgades magen och man såg 7 stycken valpar där inne. Inom en vecka bör valparna vara här. Vill ni veta mer så gå in på: http://spanskvattenhund.se/
 
 

Snö snö snö

Hundarna älskar snö och jag har varit och hälsat på söta Mitzie i Örebro. Det var en härligt solig dag. Bilderna är tagna av Elina.
 
Husse, matte och Mitzie:
 
Vadå ska man inte sitta här?
 
Vi har även fått nya bilder på brorsan Morriz i snön med mamma Zoya.
 

Snöhälsning

Det kom en härlig snöhälsning från Tyskland. Det är Calmigos Kayla (Calma) som busar med sina två perrokompisar. Tack för underbara bilder!
 
 

RSS 2.0