Strängnäs Internationella...

Idag ställdes flera Calmigoshundar ut på SKK:s internationella utställning i Strängnäs. Det gick strålande bra. Diablo(Zigge) blev BIM, tog sitt tredje cert och CACIB och blev svenskt utställningschampion! Det var 20 deltagande perros. Grattis också till Maria och Pippi som blev BIR och också tog championat idag.
Foto: Elina Calmegård
foto championbilden: Saori Wohlin

Två killar ur H-kullen premiärade på utställning och ställdes i juniorklassen. Båda fick excellent och trevlig mentalitet :-)
Hercules(Sixten) blev bästa juniorhane och Heroz på andra plats (av 4). Här är Sanna och Sixten först och sen Camilla och Heroz:
Så proffsiga ni ser ut och det var första gången :-)

Vår foderhane Sancho(Ramita de Palma Juan Sancho) ställdes i öppenklassen och fick jättefin kritik men tyvärr backade han aningen för domaren (som var väldigt petig med detta) så han fick endast Good idag. Här är två bilder på honom. Vilket bröstdjup och vilket steg :-)
 
Sen var det tikarnas tur. Vi hade två juniortikar, också de från H-kullen; Harissa (Ninka) och Hildana (Nilla). Ninka backade lite vid tandvisningen och fick nöja sig med fin kritik och good. Jag ställde Nilla och hon skötte sig strålande trots att hon inte har träffat mig så mycket. Hon fick fick excellent och blev tredje bästa juniortik (av 5). Hon var väldigt cool den lilla tjejen :-) Överst är Agnetha och Ninka och under springer jag glatt med Nilla:
 
Sist fick vi förstaplacering och HP för vår uppfödargrupp. "En mycket jämn grupp med lovande juniorer och en nybliven champion" var utlåtandet. Ingen bra bild från det tyvärr.
Vi är såååå nöjda efter dagen!! Här är lite fler bilder  på H-kullen: Först har vi Ninka, sen Sixten, sen Heroz och sist Nilla:
 Sixten blev mätt i manken av domaren och han var exakt 50 cm. Heroz ser lika stor ut och tikarna är lite mindre modell, ca 43 i manken.

Kommentarer
Postat av: Agneta & Ninka

Vilka kanonbilder! Vilket fotoöga! Vilka motiv!

2013-03-13 @ 12:39:39
Postat av: Anneli o Nanna

GRATTIS till championatet Zigge,Hagar o Ulrika:)kramar från oss

2013-03-14 @ 10:38:25
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Sangrid

Tack ulrica för alla fina bilder på Ditas valpar och alla trevliga bilder från utställningarna
Du är toppen!

2013-05-21 @ 23:13:46
URL: http://sangridolasse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0