k-kullen flyttar

Det har varit en intensiv sommar på många vis. Nu har i alla fall k-kullen fyllt 8 veckor och alla har hunnit flytta. Sista veckan tog farmorsmor Moya stort ansvar och kräktes upp mat till valparna dagligen. Tänk att den instinkten är så stark hos henne! Hon är 9 år och kan knappt leka valparna utan att få kväljningsreflexer:-)
 
Först att flytta var i alla fall vår nya fodertik Kiwi som nu kallas Doris av fodervärdar Ann-Louise och Sabina i Köping. Kiwi är en glad och kelig tik. Ganska liten men välbyggd. Vi hoppas hon kommer att ge oss en kull valpar när tiden är mogen.
 
Sen var det Kalimeros tur att flytta. Han kommer att bo hos fam Nyström i Torshälla alldeles utanför Eskilstuna och kallas Teo. Han är en väldigt lättsam och söt liten herre. Här med husse Rolf
 
Samma dag flyttade även Kiara som kommer att kallas Selma. Busiga glada Selma ska bo i familjen Holmgren i Nyköping där hon kanske får prova på eftersök så småningom.
 
Dagen efter var det dags för trygga upptäckartjejen Karma att flytta till Mariefred. Hon ska bo i familjen Sundgren och vakta gården. Hon får behålla sitt vackra namn :-)
 
Senare på dagen kom familjen Bürén och hämtade snygge, glade Karlino. Han ska kallas Charlie och här är han med matte Pia och lillmatte.
 På tisdagen flyttade mysiga Kola som ska kallas Ada till Fjällbacka och familjen Järund:
 och så på onsdagen kom familjen Wilson från Helsingborg och hämtade lekfulla och gosiga Kimbra. Hon ska nu kallas Tessa och fick börja sin tid med sin nya familj på semester i Norge.
Direkt efter leveransen av Tessa åkte jag till Arlanda med Kayla och mötte upp Sabine Mauer som bor i Tyskland. Hon har redan en perro och önskar starta uppfödning. Kayla ska kallas Calma som betyder lugn på spanska och hon är faktiskt en lite lugnare, mjukare perrotjej. Här är Sabinas familj med båda vovvarna.
 
 Så himla TOMT det blev här hemma! Bara 7-åriga Mira och 9-åriga Moya som inte gör mycket väsen av sig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0