Älvsjö 2013

I år hade vi 4 hundar med på Stora Stockholm. Carmenzita(Zita), Diablo(Zigge), Hildana(Nilla) och Indra(Mercy) som ju alltså är från 4 olika kullar från oss. Det var 40 perros totalt. Mercy blev 4:e bästa juniortik med excellent:


Nilla fick nöja sig med very good idag (även om domaren trodde att hon givit oss excellent i konkurrensen så vi först blev 2:a men flyttade till 4:e plats :-/


Zigge som var ganska kortpälsad för dagen fick också nöja sig med very good.


Och Zita som gick i öppenklassen fick excellent och blev andra bästa tik i sin klass. Det blev ingen bra bild på Zita bara men hon står som andra hund från vänster i vår uppfödargrupp här:
Nilla ser ut som att hon undrar om hon verkligen vill vara med i gruppen :-)

Vi gick alltså även upp i uppfödargrupp men fick inget HP pga: "För olika individer och något olika päls. Gruppen är inte tillräckligt jämn för HP"
Lite märklig kommentar det där men olika päls kan man tycka eftersom perrons pälskvalitet kan se väldigt olika ut till och med i samma kullar. Men men, vi är ändå nöjda och mest beröm måste jag ge Zitas och Mercys lillmatte Bella som ställde ut hund för allra första gången och det var även premiär för Mercy 9 måndader. Så himla duktiga ni var!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0