Träff Villingsberg

I söndags var Elina och jag på träff i Karlskoga. Det var jättekul att komma iväg och träffa lite andra perro med familjer. Dessutom var ju härliga Ninka där från vår h-kull. Hon blev så glad så hon sjöng och inte visste var hon skulle ta vägen nästan när hon såg oss. :-) :-)
Vi fick lära oss hur man tränar sin hund till tjänstehund. Det var jätteintressant!
 
Eftersom Moya och Mira inte är riktigt friska än så passade vi på att låna med oss vår fodertik Dolly (Calmigos Dorisa) för att "känna" lite mer på henne inför eventuell kull på henne. Vi får väl se hur det blir med det och NÄR det skulle kunna bli i sådana fall. Tiden räcker inte till alla gånger!
Några bilder blev det från träffen i alla fall:
Jag och Dolly till vänster, Agnetha och Ninka tar täten. Och här nedan härliga, glada Ninka (Calmigos Harissa) som är sin pappa Uffe upp i dagen(fast svartare).
Det var också kul att få se Njnkas halvbror Nacho som också har Uffe som pappa. Men han var inte lika lik pappa tycker jag. Det skiljer bara en vecka mellan halvsyskonen och båda bor i Örebro så de kan leka OFTA :-) Så kul!
 

Kommentarer
Postat av: Marita Palmqvist

Det är verkligen " pappa upp i dagen " på denna tös . Blir faktiskt full i skratt när jag tittar på bilderna : ))

2012-10-19 @ 11:54:55
Postat av: Agneta Wistrand Rosendal

Ja, och "pappas flicka" får så mycket positivt var hon går fram. De vita "sockorna", verkar äldre damer vara mest förtjusta i. Eller halvstrumporna som en av dem sade.

Dessutom lockar Ninka ständigt till skratt. En ljuvlig tös vars stora intresse just nu är att demolera tomma mjölk- och juiceförpackningar. Det kan ju finnas några läckra droppar kvar :)

2012-10-20 @ 23:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0