Moya och Mira bättre

Både Moya och Mira är mycket bättre i sina respektive åkommor :-) Mira äter fortfarande dietfoder och då har Moya också fått hänga med på den dieten hela tiden. Detta har resulterat i att Moya är väldigt smärt och smidig i hullet nu. Hon är annars en ruskigt duktig godistiggare, speciellt av vissa medlemmar i vår familj med omnejd. Inga namn nämnda...men nu har vi varit väldigt stränga under tiden Mira haft en strikt diet för sina inflammerade tarmar.

Mira verkar i alla fall må mycket bättre men hon har ju problem med sina höfter och är väldigt ostadig i sitt bakställ och kan inte gå längre promenader än ca 3 km. Hon är däremot väldigt glad och lekfull så vi aktiverar henne med lekar typ hitta leksak mm. Det är svårt att säga om hon har mycket värk i sina höfter eller bara lite..

Moya är också mycket bättre i sina knäckta revben men hon går fortfarande väldigt illa nedför trappor. Jag har inte tordats prova att lyfta henne igen eftersom hon skrek så högt sist. Vi avvaktar lite till så hoppas vi att det läker fint.

Kommentarer
Postat av: Petra Merci & Ester

Svårt det där med värk. Men skönt att det verkar gå åt rätt håll för dina tjejer.

2012-10-13 @ 15:32:55
URL: http://www.nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0