Chica

Lilla söta Chica är från vår första kull och hennes matte har flera gånger under åren frågat om vi inte vill låna in henne för en kull valpar. Hon tycker Chica är så fin och trevlig och skulle passa att gå i avel. Det har inte passat tidigare för våra andra kullar och dessutom hade Chica en mild c-höft som avläsaren trodde kunde bli ett B om vi röntgade om. Det kan ha varit en sned eller dåligt tagen bild första gången för nu är hon omröntgad med B på båda höfterna. Veterinären behövde bara ta en enda bild och det såg bra ut. Han trodde direkt att det skulle bli bra om vi skickade in den. Och det blev det ju!
Och nu när det inte blev någon vårkull med Dina så passade det oss perfekt att låna in henne!

Chica är hos oss nu och på söndag åker vi till hennes tilltänkte kavaljer. Hoppas de gillar varandra!

Här är mamma Moya med dotter Chica. Chica var sistfödda valpen och minstingen i kullen. Ja, eller hon och Carmenzita var ungefär lika små. Chica är en lite nättare tik om man jämför med Moya. Hon väger 16 kg och hon är väldigt söt och social :-) Hon har samma energi som de flesta i C-kullen ;-)
Vi ska ta bättre bilder på henne i morgon.

Kommentarer
Postat av: Kickan

Hej!Gu va kul vilken tur att ni röntkade om henne..spännande...kan tro matte är glad nu hälsa henne så mycket,vi håller tummarna kram Kickan

2012-03-05 @ 19:42:17
URL: http://carizmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0