Välj mig!

Fy så hemskt jobbigt att välja valp. Vilken blir bäst till avel? Det är ju omöjligt så klart att veta och har man tre sådana här godingar framför sig som man tycker alla har olika bra sidor så blir det ju inte lättare precis!!
Från vänster sitter Harissa, Hildana och så Hembra. Till slut är det bestämt i alla fall att det blir Hilda som blir vår nya fodertik. Hon ska bo i Stockholm och är en mycket pigg och modig perrotös!
Hon har alla fyra tassar i varsitt hörn och är en liten huliganvalp och piraya! ;-)  För alla invigda så hon hoppar små Pellehopp redan!
Hennes lilla stump till svans står oftast mycket rakt upp:
Här är hon lite regnvåt:
Vi var och veterinärbesiktigade idag och valparna var så tysta och mådde bra i bilen och de var lugna och sansade hos veterinären. Hm, konstigt! De är helt GALNA hemma nu sista veckan. Alla kulor var på plats och inga navelbråck. Fina bett också förutom ett litet underbett som vi tror och hoppas växer bort. Inga trånga bett i underkäkarna heller, det brukar vi nästan alltid ha på någon valp i kullarna. Så det kändes riktigt skönt när vi kom hem från veterinären.
Här nedan är brorsan Hércules med mamma Chica. De ser allt stöpta ut i samma form. Nästan exakt lika teckning har de också.
Mamma Chica har förresten varit en exemplarisk mamma! Hon har varit lagom på alla sätt. Nu har hon byggt på sig lite fett och muskler också och är jättefin i sin päls:
Vi avslutar med en bild från en lekstund i vår hall i morse:
Heroz, Hércules, Hilda, Hembra och Hermanito(tror jag)

Kommentarer
Postat av: Ann karström

Vilken underbar kull, ni måste vara stolta!Chica tackar vi för en underbart fin första viktiga tid i valparnas liv ! Äntligen ses vi snart !!

2012-06-26 @ 23:12:16
Postat av: Susanne och Ella

Välkommen till Stockholm fina Hilda.
Hoppas vi träffas någon gång
Man blir inte alls sugen på en valp när man ser dessa bilder :)
Tur att jag får bli "plastmatte" och hålla valpkurs i höst så jag kan stilla valpnerverna.
kram
SusElla

2012-06-26 @ 23:14:32
URL: http://Caramella.eldea.se
Postat av: Marika och Pappa Uffe

Dom är alla så fantastiskt söta, vi är så glada att vi har kunnat följa dom på håll. Det skulle vara jättekul om någon/några kom till Gränna med sin lilla valp så att vi fick se dem på riktigt. Vi önskar er en härlig sommar, kram Marika och Uffe

2012-06-27 @ 00:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0