Perrospecialen

Det är mycket som händer nu och vi har inte hunnit lägga ut resultatet från perrospecialen. Det var ca 80 hundar på utställningen och jättemånga fina perros!! Det var jättetrevligt och jättebra ordnat men lite kallt måste jag väl erkänna. Tyvärr åkte vi, med många andra, fel och blev vilseledda av gps:en till fel sida av friluftsområdet. Därför missade vi när vår valp som åkt ända från Åland blev BIM-valp med HP. Franco, som Calmigos Gacho kallas, är en stor kille på 7 månader men en mycket cool och trevlig perrovalp :-)

Calmigos Gacho BIM-valp 6-9

Sen var det vår hane Sanchos tur(Ramita de Palma Juan Sancho). De hade tyvärr också åkt fel och var sena så Sancho fick springa in direkt han kommit på plats och var lite låg. Han fick very good.


För tikarna vi hade med oss gick det ganska bra. Det var Dita och dotter Enya. Båda fick excellent och Enya blev fjärde bästa tik i öppenklassen. Det är vi jättenöjda med i den hårda konkurrensen. Det fanns många fina tikar på plats!

Här är Enya och jag i ringen.

Biggan och Dita

Det var fler roliga inslag på utställningen. Zita(Calmigos Carmenzita) med familj kom och tittade på och även Nicke (vår hane från LaSirentas)med matte Hagar.

Zita är väldigt lik sin syster Chica som vi har valpar med just nu..

Någon bra bild på Nicke blev det inte men här är en som Hagar skickat tidigare när han var precis nyklippt:


Det var också jätteroligt att 4 av Chantos döttrar fanns på plats! Här är en bild på alla fyra:

De tre till vänster är från hans kull i kennel Perro Rizados och den längst till höger är från Phansos kull. Alla var jättefina och trevliga! Så himla kul att se!

Det som också var roligt var att Alvin, som är vår tilltänkte hane till Dita, blev bästa juniorhane och fick cert. Och vinnaren av utställningen, DaSilva, är pappa till vår blivande tillskott till kenneln.

Grattis också till alla andra som placerade sig på olika sätt :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0