Zoya

Nu har Zoya (Aberlours Molina) bott hos oss i två veckor. Hon har blivit parad och är forhoppningsvis dräktig. Fina, trevliga Zoya som älskar alla människor och som har såååå mycket lek och arbetsglädje i sig! Det ska bli spännande att få valpar efter dig!

Nyklippt Zoya

Busfia!

Zoya går otroligt bra ihop med Moya och Mira. Det är faktiskt riktigt märkligt att speciellt Mira låter henne göra vad som helst. Mira brukar alltid vakta vårt sovrum till exempel men Zoya välkomnar hon alltid! Ingen av Moya eller Mira har "sagt till" Zoya som de brukar göra med andra foderhundar vi har hemma trots att hon är ganska "på" och framfusig. Det är spännande att se hur olika alla hundar fungerar tillsammans!Farmor Moya och Zoya i full lek. De var faktiskt väldigt lika i formen under lockarna.

På torsdag åker Zoya hem till foderfamiljen igen men veckorna går ju så fort. Om hon är dräktig så är hon snart tillbaka här! Det har ju snart gått två veckor redan och tikar går ju bara dräktiga nio veckor. Det blir spännande att se om Moya gillar sin kavaljer på torsdag!!

Nu finns fler bilder under inlägget Dita med döttrar.

Kommentarer
Postat av: johanna o Zoya

FINA FINA ÄLSKADE ZOYA VI LÄNGTAR EFTER DIG!!! <3

PUSS PÅ DIG

2011-09-07 @ 20:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0