MH i Eskilstuna

Den 8 oktober hade vi ordnat mentalbeskrivning för e- och f-kullen. Tyvärr blev inte uppslutningen optimal pga av 50-årsfirande, resor, löp mm. Men 4 stycken "valpar" från E-kullen kom och fick känd mental status. Kanske får ni andra möjlighet att göra detta vid ett annat tillfälle. Supernöjd och glad är jag i alla fall efter dagen! Vi hade en mycket trevlig dag med härlig stämning på Eskilstuna Brukshundsklubb.

Först ut var Musse (C.Enrico):

Här är hans möte med spökena och de har precis vänt sig om och Musse tittar på matte som att han undrar "ska vi gå fram till dem?"


Allt gick jättebra för Musse och han fick 2:a på skott. På bilden leker han efter mötet med spökena.

Sen var det Nachos tur (C.Enano). Nacho har vi inte träffat sedan han var valp så det var jättekul att få se honom. Här är ett porträtt på "lille" Nacho som var minst i kullen. Nu var han snarare lite högre i mankhöjd än bror Musse tror jag.


Här är Nacho precis innan momentet förföljande inleds.

Allt gick bra och även Nacho fick 2:a på skotten.

Enya var först av tikarna och hon gjorde ett kanofint MH med etta på skotten! Vilken modig tjej! Hon gick själv fram till overallen t ex.


Här är Enyas möte med spökena:


Söta Enya och matte Biggan efter avklarad beskrivning:


Sist men inte minst var det dags för Encima som kallas Cima. Hon gick med "lill"matte Felicia som var så duktig! Här kampar Cima med testledaren i inledningen av beskrivningen:


Här är hennes möte med spökena. Hon hoppar upp för att hälsa på det ena när matte har gått fram:

Cima fick 3:a på skott.

Precis som D-kullen och de två som är beskrivna ur C-kullen, visar inte heller E-kullen mycket av kvarstående rädslor vilket känns skönt. Det ska bli spännande att jämföra mer ingående när diagrammen blir färdiga. 
Tack alla underbara valpköpare för att ni kom och tack till Eskilstuna Brukshundsklubb och alla inblandade för denna dag!! Kommentarer
Postat av: Susanne och Ella

Åh, vad kul, vilket litet gäng :)

Grattis till fina resultat.

Underbart att du åter igen kör ett MH med dina valpar. Superkul och nyttigt för rasenSusanne och Ella

2011-10-09 @ 14:34:31
URL: http://caramella.eldea.se
Postat av: Anneli o Nanna

Tack snälla för att vi fick chans att skicka med ett par hundar också. En mycket nöjd o en lite besviken men bra iaf att ha testat:-)Kram

2011-10-09 @ 21:12:04
URL: http://la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0