Agility!!

Åh så kul! Vi åkte till klubben och tränade agility för första gången i vår. På vår klubb ställs alla hinder undan över vintern och sen har vi inte haft tid att åka till hundklubben på ett tag men idag stod en färdig bana där och väntade på oss! Det var jag och Elina och hennes kille. Först gick vi en uppvärmande, skön skogspromenad och sen var det dags att köra agility. Hundarna tyckte det var superkul! Moya är riktigt duktig! Det är bara slalomen vi inte har någon bra fart i än. Här är Moya i tidigare agilitybilder.
Mira tycker också det är lite kul bara för att Moya tycker det är kul och man får göra något helt själv med matte :-) Hon har ju varit väldigt försiktig i agilityn och inte haft samma glädje och mod som Moya haft men nu för tiden kan hon faktiskt uppskatta det. Men med Mira tar vi det mycket försiktigt eftersom hon har sina dåliga höfter.
Precis innan vi skulle åka från agiltybanan idag så sprang både Moya och Mira genom platta tunneln (bilden ovan) samtidigt som två parhästar! Oups, det var ju inte meningen direkt. Men det gick bra.

Åh, så glada vi blev allihop denna eftermiddag :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0