Tysklandsresan

Nu kommer en lite längre rapport från vår resa till Tyskland. Det var jag och dotter Elina som åkte bil hela vägen med Moya. Det gick jättebra. På vägen ner åkte vi i två etapper och sov över i Göteborg men på vägen hem åkte vi hela sträckan på en dag. Moya var jätteduktig! Tyvärr hade det hänt en olycka på autobahn så vi blev fördröjda 2 timmar på väg hem :-(

Moya lägger sig alltid i väskan om man håller på och packar. Den här var lite liten men hon lyckades klämma ner sig i alla fall.

I Hannover bodde vi hos Moyas fästman Mikkas familj och blev mycket väl omhändertagna. Vi träffade även uppfödaren Astrid Fuchs som har kennel Aguas Arriba. Jättekul att ses och att få ett ansikte på personer man skriver mail till.

Här njuter Mikka i vårsolen

Mikka är en mycket mjuk, social och trevlig hane och en riktig gentleman. Moya blev kär i honom på en gång och de började para sig nästan genast vi kom fram. Han var alldeles nyklippt så han såg mindre ut än Moya men jag tror att de har samma mankhöjd, ca 44 cm.


Dag två kom Sandra Haller som har köpt Emilio från oss och hämtade mig för en långpromenad med hennes hundar. Det var jättekul att se Emilio. Han var glad att se oss men han verkade inte känna igen oss som sina uppfödare. Han har lite drag från mamma Dita och pappa Rotti men inte så det är slående. Han har ett väldigt eget utseende. Hans huvud är jättestort och vackert!

Emilio ovan och nedan. 1 år gammal


Sandras andra perro Felipe är jättesöt och jättetrevlig. Ganska lik Moya faktiskt men mindre.

Felipe både ovan och nedan

Felipe var vår reservhane om tycke inte skulle uppstå mellan Moya och Mikka och vi lät dem faktiskt träffas när det inte verkade gå så bra men Moya ratade Felipe totalt! Han fick INTE komma nära. Hon hade kärat ner sig i Mikka så sen fick de försöka få till det de sista dagarna istället. Och som jag skrev i tidigare inlägg så återstår det att se om det lyckats blivit några småttingar i Moyas mage. Vi tänker göra ett ultraljud runt påsk.

Det var vår på allvar i Hannover. Krokus och hyacinter blommade och man såg små "musöron" på träden. Snart är den här också på riktigt! Underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0