Chantos frierier

Det blev lite tätt mellan dambesöken. Först var det ju Lindvattnets Dicha som ville träffa Chanto just när vi hade kalas och jul mm. Tyvärr fick jag ingen bild på dem tillsammans eftersom jag inte kunde vara med då.

Sen hade vi nog tänkt att LaSirenitas Lunaria (Nessie) skulle vänta lite längre med sitt löp eller åtminstone inte vara tidig i sitt löp även hon men det visade sig att hon behövde träffa Chanto just när han var "inlåst" på pensionat! Som tur var så var de på pensionatet så snälla att de tog emot oss för ett litet besök idag.

Det gick i alla fall bra och det blev en så kallad hängning på ca 15 minuter. Så nu kanske det blir två Chantokullar under våren. Så spännande!

Nessie och Chanto

Kommentarer
Postat av: Susanne och Ella

Duktiga, duktiga Chanto. Inte mycket som berör honom inte. Han fixar dater och står i fast matte är borta och han är "inlåst". Det är "våran" Chanto det. (I allafall Ellas brorsa9

Hoppas på många fina avkommor och ha ett underbart 2011.

kram

Susanne och Ella

2011-01-02 @ 11:48:09
URL: http://caramella.eldea.se
Postat av: Kickan

God Fortsättning Och Ett Härligt Gott Nytt År med många fina Chanto valpar( till att börja med;):)vi håller tummarna ..åå va söt Zita är när hon visar upp sig på mässan :)kram Kickan o Carizma

2011-01-02 @ 13:45:20
URL: http://carizmas.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vi håller tummarna för fina valpar framöver. Vad bra allt gick:) Det blir ett ultraljud om några veckor....spännande!!

2011-01-05 @ 19:58:58
URL: http://www.la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0