G-kullen 9 veckor


Igår blev G-kullen 9 veckor och vi får rapporter från de som flyttat att det har gått jättebra! Två brunvita bröder var kvar i går men lilleman till höger åkte på eftermiddagen så nu är bara stubbis(till vänster) kvar. Vi har kallat dessa två killar detta mest men i stamtavlan heter de ju Gotaz och Gordito. Gotaz ska kallas Santos i sin nya familj och Gordito, som flyttar på nyårsafton, ska kallas Zacke.

Alla hanvalpar i kullen får med sig varsin apa (se ovan). Det fick bli apor därför att lilleman Gotaz Santos påminde så mycket om en liten apa när han var lite mindre:

Min mamma och min svägerska är mycket ledsna nu när lilleman flyttat. De blev så otroligt förstjusta i den lille chamören. Han missade aldrig ett tillfälle att få ligga och gosa i någons knä.

Här lånar han Miras dyna:


På vår hemsida www.calmigos.se är valparnas sidor nu uppdaterade med fler bilder och bild på familjerna de flyttat till.

Zacke (Gordito) finner sig väl tillrätta i vår lilla flock med Moya och Mira. Han är en mycket cool och trevlig perrovalp!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0