Dilo behöver nytt hem!

Dilo är en medelsocial 2,5-årig kastrerad hane (heter Calmigos Danilo i stamtavlan) som är busig och gosig och mycket lättlärd. Han är lydig och lyhörd och har gått flera kurser med sin familj som tyvärr drabbats av sjukdom. Dilo har en tid fått varit delvis i ett avlastningshem men tyvärr kan den familjen inte längre hjälpa till. Därför söker nu Dilo nu ett permanent nytt hem där han kan få den tid han behöver. Han är duktig att spåra, han fullkomligt älskar vatten och är lätt att ha lös i skog och mark. Han är mycket lätt att hantera vid kloklippning och klippning av pälsen etc.
 
Dilo har A-höfter och är mentalbeskriven med etta på skott. Han är van att vara ensam en del av dagen, han åker bil, buss och tunnelbana med ro. Han är mycket lugn inne och har aldrig haft hyss för sig som att bita sönder saker etc. På nätterna sover han lugnt och är morgontrött :-) Han larmar vid dörren men har inte märkvärt mycket vakt i sig. Andra hundar går bra ihop med Dilo och han vande sig mycket snabbt vid sin avlastningsfamilj.

Känner du att du är rätt person att ge Dilo ett nytt varaktigt hem eller vet du någon annan som du tror skulle passa så hör av dig till Ulrika via mail: calmegard@hotmail.com eller ring på: 0702-029302 så vidarbefordrar jag kontakten till Dilos familj sen.


Här ovan är Dilo i möte med spöket under mentalbeskrivningen.


Här är Dilo i lek med Enya och Dita.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0