Lite allt möjligt...

Idag i värsta höstrusket har Dolly (Calmigos Dorisa) och matte/fodervärd Lina övat på en inofficiell utställning. De var nöjda med dagens träning. Dolly gick med på tandvisning men hon ville inte att domaren skulle huka sig över och känna igenom hennes kropp. Det är bara att öva på.

Fodervärd Johanna har gått en lydnadskurs med Zoya (Aberlours Molina) och så var de med på en träningstävling. De fick 184 poäng!! Så nu väntar vi på den riktiga tävlingsdebuten. Spännande!
Vilka duktiga fodervärdar vi har!

Vi har även jätteduktiga valpköpare. Hagar, som har Zigge (C. Diablo) har också gått tävlingslydnadskurs.
Och vi får ofta nya bilder från valpköpare. Freddie (C. Finito) har varit och klippt sig för första gången och han blev jättefin!
Före:


Efter:


En till:

Vilken goding va? :-)
F-kullen är snart 5 månader och utvecklas jättefint.

Pia har varit snäll och skickat bilder på Ebba också (Calmigos Ebonita). Jag försökte lägga upp en bild på henne här men det gick inte av någon anledning. Vi har också fått bilder på Nacho (C. Enano) från E-kullen. Edilia som är en av våra två fodertikar från den kullen har börjat löpa för första gången. E-kullen har hunnit bli 7 månader och utvecklas också jättefint tycker vi. Både Ebba och Enya (som är vår andra fodertik från kullen) ska debutera i utställningsringen snart och charmören Emilio i Tyskland ska även han ställas ut i Hannover nästa helg.

Ja, det var lite allt möjligt om vad som händer hos oss och våra valpköpare :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0