Allmän uppdatering

Det har blivit mycket dåligt med uppdateringar både i bloggen och speciellt på hemsidan. Nu har vi i alla fall köpt ny dator så hemsidan kommer igång så fort det blir lite lugnare på jobbet!

Zita växer och har gått upp ca 2 kg. Hon har 1 vecka kvar. Det finns nya bilder i hennes blogg: www.carmenzita.blogg.se

Valparna har det bra i sina nya hem. Lille Enano som ska kallas Nacho är faktiskt kvar ända tills fredag. Det har varit så mysigt att få rå om bara honom några dagar. Min mamma har fått rycka in som hundvakt för att han inte ska vara ensam när jag är på jobbet och även hon har blivit förälskad i den lille charmören. En mycket mjuk hanvalp.

Häromdagen var vi och hälsade på hos Edila (som kallas Edilia) i Ärla och hon har det jättebra hos sin nya familj. Syskonen tyckte det var så kul att träffas igen!

Encima har det bra i Medelpad och kallas Cima (uttalas med k först). Hon busar med sin hundkompis Åskar och hänger i hans stora öron.

Ebonita (som kallas Ebba) har flyttat hem till Pia och kennel Minnepy som har pappaRotti. Hon var sjövild den sista veckan här hemma så lycka till med henne Pia ;-)

Enya (kallas så) har flyttat hem till sin mamma Dita och matte Biggan i Kungsör. Hon sköter sig exemplariskt har vi fått rapporter om och Dita tycker det är sååååå kul att ha fått hem en av sina valpar. De leker och leker och leker så de inte har tid att äta ens ;-)

Enrico som ska kallas Musse sköter sig också jättebra hemma i Stockholm i sin familj där det också bor en till perro, Rufsen.

Emilio bor ju som sagt i Tyskland och han trivs jättebra med perrokompisen Felipe. Emilio kan skådas på tyska sidan Aguas Arriba som är Astrid Fuchs kennel: http://www.spanischer-wasserhund.de/ Under "unsere hunde" finns jättefina bilder på honom. Jag tänkte nästan ta flyget ner till Tyskland för att pussa lite på honom när jag såg hans härliga uppsyn ;-)

På Aguas Arribasidan finns också Zitas fästman Mikka med på bild på startsidan. Han sitter längst till vänster av de vovvarna som har flygöron på en strand. På Zitas blogg finns fler nya bilder på honom också.

Zita och hennes syster Carizma ska ju ha valpar samtidigt! Kickan som är matte till Carizma har nu fixat en jättefin blogg där ni kan läsa om alla deras hundar och se Kickans fina verk.
www.carizmas.blogg.se

Ja, det var väl vad som var nytt för den här gången....nej just ja, Elina är ju i Spanien. Det är ingen resa som har med hundar att göra dock. Hon är där med skolans spanskgrupp och de bor i familjer och går i skola i Sevilla under en vecka. Hon sms:ade dock idag att hon sett två perros :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0