BadMoya

Våra hundar får bada i vår pool - men bara när vi säger att de får. Moya älskar att simma i poolen och kan komma och tigga att vi ska låta henne bada.

En annan av Moyas favoritsysselsättningar är att guppa omkring på diverse flytmadrasser i poolen :-) Det går lika bra tillsammans med någon människa eller ensam.
När hon väl hoppar i land så skakar hon sig så noga precis som att hon tror att hon har badat :-)

Moya guppar omkring ...ibland sitter hon...


...och ibland ligger hon :-)


Kommentarer
Postat av: Malin

Va härligt det såg ut!!

Bosse simmade förresten i sjön i helgen. Han tyckte inte om att matte och husse åkte ut med båt utan honom, så han hoppade i från bryggan och simmade efter. Som tur var vände han in till land och gick upp..

2010-06-28 @ 13:46:16
URL: http://villahuhtakangas@blogspot.com
Postat av: johanna o Zoya

Vad söt hon är!!

Badar Zoya??

kram

2010-06-28 @ 18:22:58
Postat av: Anna Eman

Vad söt hon är!! Att hon inte tycker det känns instabilt och gungigt med en uppblåst badledsak??! Dom är ju inte direkt stabila!! Kul att hon gillar att bada, det gör jag med. /Anna Eman

2010-06-28 @ 22:23:40
Postat av: Susanne och Ella

Hon är för härlig hon, morsan..... Badleksak har vi aldrig provat men rättvänd eller uppochnedvänd gummijolle älskar Ella kanske lite lika,fast mycket stabilare.

Pool har vi heller aldrig provat, hur kommer hundarna upp?

Jag funderar också på hur Moya kommer upp på leksakerna precis som Anna skrev är de ju inte riktigt stabila och speciellt inte att komma upp på.kram/ Susanne och Ella

2010-06-28 @ 22:45:34
URL: http://calmigoscaramella.blogg.se/
Postat av: Kickan

Hihi va kul, söta Moya så spänstig ,det måste vi prova Carizma är ju oxå (våg:)halsig av sig ,ska bli kul o se om hon är det på en sån grej,fast vi har ju ingen pool men hon får väl gå på invid land o prova..va mysigt ni har det i sommaren med alla fina hundar ha det bra kram Kickan o Carizma med smågryn:)

2010-06-29 @ 07:06:02
URL: http://carizmas.blogg.se/
Postat av: Anneli

Vad härlig hon ser ut söta Moya..ligger o myser i poolen:) Vi som också är poollösa måste ta o testa det där. Jag gissar på att wilda kastar sig handlöst på och Pablo är alltid mutbar, Zara simmar nog brevid..det kanske blir årets badtävling bland perrofolk..haha!

2010-06-29 @ 10:14:50
URL: http://www.la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0