Mira hos veterinären

Efter en hemsk magsjuka orkar jag nu igen sitta upp igen vid datorn. Men innan jag blev sjuk var vi hos veterinären med Mira. Hon skulle ha sitt årliga vaccin och när vi ändå var där så passade vi på att ta ett tyroideatest på henne. Hon har ju under en period varit tröttare och sett lite eländig ut ibland och vi har ju anat att det är hennes dåliga höfter som spökar. Men hur som helst så har tankarna ändå gått till att hon kanske skulle kunna ha nedsatt sköldkörtelfunktion. Därför testade vi henne och idag kom svaret som sa att hon inte har det.

Man vet inte om man skulle bli glad eller ledsen för då vet vi ju samtidigt att det med största sannolikhet är hennes höfter som smärtar :-( Veterinären skrev ut Rimadyl som är antiinflammatoriskt och lite smärtstillande. Det känns jättejobbigt i alla fall!

När man ser Mira i skogen skulle nog ingen gissa att hon har dåliga höfter så det är ju inte så att vi tycker att hon går omkring och lider hela tiden men det verkar som att det onda kommer efteråt, när hon kommer in efter att ha varit ute och gått eller sprungit i skogen.


Mira lycklig

Mira vid brasan där hon ligger och värmer sig

Dita är kvar hos oss. Mysiga Dita, som vi hoppas har små valpar i magen. Tänk att det redan gått två veckor sedan första parning. I morgon kommer fodermatte Biggan och hämtar henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0