Enya

Nu är det Enyas tur att bo hos oss en vecka när matte Biggan är på fjällvandring med Enyas mamma Dita. Det är som att ha en vit kopia av Dita här hemma. Hon ser ut att vara stöpt i exakt samma form som sin mamma! Nej, hon har lite mer böj på svansen än henne men annars är det precis likt :-) Uttrycket i ansiktet och sättet de travar, ja,  det är så vi kallar henne Dita ibland av misstag.


Men hon är lite annorlunda till sättet än Dita. Hon är mycket "hoppigare" och hon är en riktig knähund som ÄLSKAR att gosa. Det spelar ingen roll vems knä man får sitta i. Precis som pappa Rotti! Han vill ju upp i alla människors knän! Tänk så kul det är med avel, att få se hur både föräldrars och kanske ibland mor-eller farföräldrars drag och karaktärer syns i valparna :-)Enya går jättebra ihop med Moya och Mira och hon hann även leka med lilla Freddie innan han flyttade till sin familj. Här sitter hon och poserar på kvällspromenaden med Moya:


Mira har det lite eländigt nu för hon har skadat sin sporre på ena framtassen. Den blev fult svullen och inflammerad men vi vet inte vad som har hänt. Hon äter penicillin och antiinflammatoriskt. Idag är hon lite bättre och fick följa med till skogen med ett bandage runt tassen/sporren så hon inte ska fastna i grenar med den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0