Presentation av J-kullen

Så bra det gick! Dita var såååå stor och otymplig men såååå duktig och det var en mycket lätt valpning! skönt!
Så här såg hon ut alldeles innan hon födde valparna:
Sen vid niotiden på kvällen den 8 maj föddes den första valpen och så följde 7 till inom drygt 3 timmar! Snabbt och enkelt.
Först kom en vitbrun hane som vi har döpt till Jacinto:
Sen kom brunvita tiken Joya(betyder litet smycke/juvel på spanska):
Trea var en brun kille med bred bläs och vita framben och vitt bröst, Juanito:
Nummer 4, Jolin, vitbrun tik:
Valp nummer 5 heter Júnior och är mycket lik Juanito men har vitt bröst, bruna framben och vita tassar:
Nummer 6 och 7 är två hanar som är mycket lika också. Först är det Julio:
Och sen kom José som har lite mindre vitt på tassar och svanstipp än Julio:
Och sist kom en vacker tik med en vit stjärna i nacken och henne har vi döpt till Jazza:
Jazza har lite bredare bläs än Joya, men Joya har mer vitt på tassarna. Annars är de också ganska lika.
 En mycket jämn och vacker kull :-) Alla har långa svansar och vitt på bröstet/magen.
 

Kommentarer
Postat av: Hagar van mansvelt

Grattis så fina!

2013-05-09 @ 22:19:24
Postat av: Marita Palmqvist

Grattis Ulrika till en sån fin kull !!

2013-05-09 @ 22:36:42
Postat av: Ann, Michael o Jacob

Grattis igen! Vilka sötnosar! Vi uppskattar bilderna och blev så glada när det redan fanns nya fina bilder att titta på!

2013-05-09 @ 22:53:57
Postat av: Annika Wanland

Stort grattis till den fina kullen!

2013-05-09 @ 23:13:53
Postat av: Kickan

Grattis jättefin kull:)

2013-05-09 @ 23:36:58
Postat av: Agneta & Ninka

Grattis till fina Calmigosar!

2013-05-09 @ 23:57:27
URL: http://perroninka.blogg.se
Postat av: Maria Holmgren

Stort Grattis till den fina kullen. Va skönt att det gick smidigt och lätt.

2013-05-10 @ 08:26:35
URL: http://www.bellamigo.se
Postat av: Maria och Sasha

Vad skönt att allt gick så bra! Grattis till superfina valpar!

2013-05-10 @ 13:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0