Chica i solen


Det här är ju retsamt... när jag lägger upp vissa bilder från mobilen så hamnar de uppochner!! Varför?? De är rättvända i telefonens galleri... jag förstår ingenting!

Hur som helst så kämpar vi på här hemma. Mycket sömn blir det ju inte! När så Chica drog på sig en magsjuka också så blir man ju inte glad. Först trodde vi bara att hon var konstig i magen efter operation mm men så blev Mira dålig och båda sprang ut och in hela natten med diarré. Jag mötte en bekant hos veternären på morgonen när vi åkte därifrån och även deras två hundar hade blivit magsjuka så antgagligen var det något Chica fick med sig av en sjuk hund som också besökt Strömsholm :-( Det var inte vad vi behövde just nu!

Men hon är redan lite piggare (men inte jag ska jag säga) och njöt så dant i vårsolen idag. Så fort vi kommer ut vill hon visa magen och alla stygnen. Det är så bra och det ser sååå fint ut! Hon är en fantastisk mamma! Vi blir förvånade att hon är så duktig trots all otur.


Kommentarer
Postat av: Agneta

Och vi i Örebro tycker ni är otroliga som håller oss uppdaterde med allt från fina bilder till youtubeklipp på sötisarna och deras tappra mamma trots vaknätter och maginfluensa.

Virtuella blommor och mer därtill!!!!

Familjen Wistrand Rosendal

2012-05-08 @ 22:35:52
Postat av: Petra Merci & Ester

Men stackars er . Hoppas att allt snart ordnar upp sej och ni får vila och bli pigga.

Kram kram Petra

2012-05-09 @ 08:49:56
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Sanna

Vilken otur ni haft! Hoppas det blir bättre nu att att solen fortsätter skina på er!

/Sanna

2012-05-09 @ 13:47:13
Postat av: Nanna

Först och främst GRATTIS till valparna..litegrann i efterskott.Nu hoppas vi att ni har haft nog med oflyt och får en fin vår!Träffade Pepzie i Västerås och hon är verkligen en charmig cooling.Nu skall matte träna handling med grannen så blir det premiär i ringarna framöver.Ha det gott, från en annan med ringar under ögonen;)

2012-05-09 @ 13:52:08
URL: http://[email protected]
Postat av: Nanna

Hoppsan..glömde skriva att Anneli hälsar oxå;)

2012-05-09 @ 13:52:50
URL: http://[email protected]
Postat av: Marika och Pappa Uffe

Det är så himla kul att läsa och se alla fina bilder och den underbara filmen på de små sötnosarna. Men vilken otrolig otur ni har, hoppas att chica snart mår bättre, fantastiskt att hon tar så väl hand om valparna som hon verkar göra. Uffe och jag tittade på filmen igår och han tittade och huvudet gick från sida till sida, det var väl pipet han gillade. Stor kram och all lycka/ Marika och pappa Uffe

2012-05-09 @ 16:26:03
Postat av: Ann karström

Valparna 1 v. de är såååå underbara! Och ni med som delar med er av glädjen och lägger upp bilder så vi får se dem. Vi längtar så mycket efter att få träffa dem !! Hoppas att de ska få må bra och att Chica som är en så fin mamma blir piggare.

Kram Ann m. familj

2012-05-12 @ 21:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0